Instrument/fag
musikskoletimer, værksted

Kontaktoplysninger
mail     anne.smaakjaer@herlev.dk
mobil  60 64 40 64

Undervisningsdage
torsdag

Ansat siden
december 2020

Uddannelsesmæssig baggrund

Anne er uddannet Cand.mag i musik fra Københavns universitet i 2015, med speciale i formidling af musik til børn. Gennem uddannelsen har Anne både teoretisk og praktisk arbejdet med musikpædagogik, og beskæftiget sig med børns forskellige måder at deltage i musikundervisning på. Derudover har Anne mange års undervisningserfaring med babyrytmik, småbørnsrytmik, børnekor, børneteater, musikundervisning i 0. og 1. klasse samt værkstedshold for 2. – 4. klasse.

Ved siden af det musikpædagogiske arbejder Anne som lyddesigner og har bl.a. lavet lyddesigns, radiodrama og lydkulisser til teater.

Anne har en stor passion for at videregive musikkens forunderlige verden på en måde, hvor alle kan være med.

 

Særligt fokus

For Anne er det vigtigste i undervisningen at skabe et trygt undervisningsmiljø, hvor alle føler sig inddraget. Anne målretter musikundervisningen de forskellige holds alder og interesser, og bestræber sig altid på at inddrage børnenes egne idéer. Anne vægter at benytte børnenes fantasi og opfindsomhed til at gøre undervisningen nærværende og spændende.

For Anne er der, i musikundervisning til børn, lagt særlig vægt på gentagelse, da det skaber et trygt og genkendeligt rum, hvor forudsigelighed er en vigtig del af undervisningen. Derudover prioriteres der gennem leg, at introducerer de forskellige musikalske begreber
og genrer.

Det allervigtigste for Anne er, at musik skal være sjovt!