Instrument/fag
sang, stemmetræning, ukulele og sang, sangskrivning

Kontaktoplysninger
mail     ane.ramlose@herlev.dk
mobil   2993 1936

Undervisningsdage
tirsdag, onsdag

Ansat siden
november 1998

Uddannelsesmæssig baggrund/instrument/fag

Jeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium 1991 med hovedfag i sang, sangpædagogik og komposition. Udover virke som musiker, har jeg en solid   undervisningserfaring med alle niveauer og aldersgrupper fra bl.a. konservatoriet, musikskoler, MGK, seminarier mm. Jeg elsker at undervise i sang ! Der sker noget helt særligt i rummet, når mennesker får åbnet stemmen og synger.

Særligt fokus

Dine sangtimer foregår i et åbent og legende rum, hvor du får “bygget instrumentet”- dvs. trænet stemmen med sjove øvelser. Vi træner ørerne, så du blir hurtig til at  orientere dig i musikken og synge rent og vi leger med rytmer, klang, tekstudtale og udtryk. Hvis du går og sysler med at skrive sange kan jeg hjælpe dig med at komme igang. Vi optager musik og øvelser, så det er nemt og sjovt at øve hjemme.

Som supplement til solotimerne, laver vi små vokalgrupper, som kan optræde til vores koncerter. I løbet af året vil vi afholde et par fælles workshops bl.a. med sangskrivning og improvisation.

Og husk – når du har fået lidt rutine, kan du komme med i et af musikskolens mange bands.

Obs;  Også for voksne/ældre!  Alder er ingen hindring for at gå til sang. Musikskolen har et begrænset antal pladser til elever over 24 år.  Sangtimerne tilrettelægges efter alder  og niveau – vi skræddersyr sammen dit forløb!

Stemmeproblemer? Jeg har mange års erfaring med at afhjælpe stemmevanskeligheder og samarbejder med halslæge og talepædagog.

Du kan læse mere om mig på www.vocalguide.dk